Ζήλος μεταρρυθμιστικός

Ζήλος μεταρρυθμιστικός, επιτέλους ανάσα στην οικονομία! Μείωση του ΦΠΑ στον εθνικώς κρίσιμο κλάδο της εστιάσεως, νυχθημερόν συσκέψεις για τον Αυτού Μεγαλειότητα, τον τουρισμό, στα μουλωχτά ετοιμάζεται και το πακετάκι για τη σωτηρία της στρατηγικής Aegean!

Την ίδια στιγμή τα σχολεία και η δημόσια εκπαίδευση, οι εξαγωγικές επιχειρήσεις, η γεωργία, ο πολιτισμός, οι ένοπλες δυνάμεις ψάχνουν με το λαδοφάναρο του Διογένη μπας και βρουν καμιά δεκάρα να μπαλώσουν τις τρύπες. Για την ανάπλαση όμως του αθηναϊκού Κέντρου και τις ψαλιδοκορδέλες χρήμα υπάρχει. Περάστε, κόσμε!

Είναι μια κωμωδία αυτός ο τόπος. Ιδροκοπά για να παρατείνει τον καρκίνο που τον τρώει. Κι ο κόσμος, παραζαλισμένος από τα χαστούκια τόσα χρόνια, οπτασιάζεται ότι αυτοί που παριστάνουν ότι μας κυβερνούν είναι λέει καλύτεροι από τους προκατόχους τους. Το Σύνδρομο της Στοκχόλμης.

Στην άλλη ακτή του Αιγαίου οι Τούρκοι κάνουν σχέδια για να φέρουν περισσότερες βιομηχανικές μονάδες στη χώρα, τώρα που οι δυτικές εταιρείες στρέφουν τα νώτα τους στην Κίνα. Ακόμη και στον τουρισμό, τον ειδικευμένο ιατρικό τουρισμό προωθούν συστηματικά. Σε όλες τις σοβαρές χώρες, ο αναπροσανατολισμός στους ζωτικούς τομείς είναι σε πλήρη εξέλιξη. Εμείς εδώ, στη λαδόκολλα.

Πηγή

Ἡ δεξιὰ τοῦ μπακάλικου (ποὺ θὰ σώσει τὴν Aegean), τοῦ μητσοτακικοῦ σογιοῦ καὶ τῆς ἀλήστου μνήμης καραμανλικῆς «βαριᾶς βιομηχανίας» (τουρισμοῦ). Γι’ αὐτὸ καὶ ἡ ΠτΔ (τὸ ἐπισημότερο δημόσιο πρόσωπο) ἄνοιξε προχτὲς τὴν Ἀκρόπολη, τὸ σύμβολο τοῦ Ἀθηναϊκοῦ Κράτους-Τουριστικῆς Μπουτίκ (στὴν Ἀρχαιότητα, ἡ Ἀκρόπολη δὲν σήμαινε τίποτε τέτοιο, οὔτε τὴ Δημοκρατία οὔτε τὴ Φιλοσοφία). Ὅταν ἔχεις αὐτοεξευτελιστεῖ αὐτοπροσδιοριζόμενος ὡς θυρωρὸς τῆς νεωτερικῆς ἀστικῆς κουλτούρας, δὲν θὰ ἀσχολεῖσαι μὲ βιομηχανίες καὶ ἑλλαδικὴ περιφέρεια.

This entry was posted in Δεξιά, Ελλάδα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s